🔥ПРИ КУПІВЛІ ТОВАРІВ ВІД 1500 ГРН - ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНО🔥
Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00-17:00
Сб: 9:00-12.00
Нд: Вихідний

 

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Creatine - 500g Unflavoured

Артикул 100-22-9711298-20
Очікується
600 грн
666 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Креатин ― це натуральна речовина, яка міститься у м'язах людини та тварин, потрібна для енергетичного обміну та виконання рухів. У людини є близько 100-140 грамів цієї речовини, що виконує функцію джерела енергії для м'язів. Добова витрата креатину у звичайних умовах становить приблизно 2 г. Креатин так само важливий для життя, як білок, вуглеводи, жири, вітаміни та мінерали. Креатин може синтезуватися організмом самостійно з трьох амінокислот: гліцину, аргініну та метіоніну. Ці амінокислоти – компоненти білка (протеїну). У світі бодібілдингу, креатин широко використовується як спортивна добавка для збільшення сили, м'язової маси та короткочасної аеробної витривалості з доведеною безпекою. Ефекти креатину: Збільшення сили; Збільшення м'язової маси; Рельєфність; Збільшення секреції анаболічних гормонів; Буфер молочної кислоти. Інші позитивні ефекти креатину: Докладно розібравши основні ефекти креатину, що мають значення у бодібілдингу, хотілося б також навести перелік додаткових позитивних ефектів та переваг: Доповнення харчування креатином позитивно впливає на зниження загальної кількості холестерину в плазмі, тригліцеридів та ліпопротеїнів дуже низької щільності (захист серцево-судинної системи); Креатин може чинити протизапальну дію при гострому запаленні, локальному подразненні та хронічних станах запалення (наприклад, при артриті); Система креатину/фосфокреатину чинить захисний ефект на центральну нервову систему при ішемії та в гіпоксичних умовах (при нестачі кисню); Доповнення харчування креатином використовується для лікування хвороб, що спричиняють атрофію м'язів, вичерпання креатину та нейром'язові розлади; Креатин досліджується у напрямі можливих корисних властивостей придушення зростання деяких типів пухлин у ссавців. Деякі дослідження припускають, що креатин, можливо, має певну протиракову активність; Доповнення харчування креатином позитивно позначається на атлетичній результативності вегетаріанців; При хронічній серцевій недостатності кардіальний рівень креатину знижується; Доповнення харчування креатином у пацієнтів з такою симптоматикою збільшує кількість багатого на енергію фосфокреатину в скелетній мускулатурі і, отже, продуктивність у сенсі сили та витривалості. У п'ятдесяти пацієнтів, які зазнали хірургічної операції із заміни серцевого клапана, добавки креатину знижували аритмію на 75%.

Характеристики
Веганський продукт Ні

 Доставка здійснюється транспортною компанією "Нова Пошта". Відправлення здійснюється зі складу у Івано-Франківську. Послуги транспортної компанії з доставки оплачує покупець. Доставка від 1500 грн - безкоштовно.

З понеділка по п'ятницю відправка замовлень здійснюється до 13:00. В суботу - до 12:00.
Замовлення розміщені та оплачені у зазначені вище строки надсилаються день у день. Термін доставки по Україні, як правило, 1-2 робочі дні, у віддалені куточки нашої країни терміни доставки можуть бути більшими.
Неділя - вихідний день.
Можлива доставка кур'єром за тарифами Нової Пошти та оплачується окремо.

 

  • оплата при отриманні в транспортній компанії, послуги післяплати оплачує покупець;
  • передоплата на картку або за рахунком у банку.
  • через сервіс оплат - WayForPay
  • при незаборі замовлень, подальші замовлення можна буде оформити лише з передплатою 100 грн.

Наша гарантія це:

  • наш авторитет на ринку заслужений роками
  • тисячі клієнтів в Україні, як знак довіри
  • прямі поставки від виробників без посередників - гарантія доступних цін.
  • наявність всіх необхідних документів в сертифікатів від виробників - гарантія якості.

Не знаєте, що обрати чи є запитання?

Наші спеціалісти проконсультують вас і підберуть для вас добавки, відповідно до ваших цілей!

067 914 09 09
066 91 40 909

Пн-Пт: 9:00-17:00
Сб: 9:00-12.00
Нд: Вихідний

 

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору